Broasca si trandafirul

Posted: November 2, 2010 in Uncategorized

A fost odata ca niciodata intr.un trecut foarte foarte indepartat, pe vremea regilor si a reginelor, a printilor si a printeselor. Actiunea incepe cand eu ma plimb prin gradina palatului si deodata vad o tufa de o culoare neobisnuita. Ma apropii…pe masura ce m.apropii imi dau seama ca tufa e de trandafiri. M.aplec sa.i miros, gandindu.ma ca daca culoarea e neobisnuita si mirosul ar trebui sa fie deosebit. Intradevar, o mireasma nemaiîntâlnita, imbietoare, dar totodata naucitoare. Intind mana sa culeg cateva fire…
Dar pe cat de frumosi si imbietori erau trandafirii pe atat de spinosi…Incercarea mea de a rupe cateva fire din frumoasa si imbietoarea tufa de trandafiri esueaza, iar spinii ascutiti imi strapung palmele…
Totul in jurul meu incepe sa se invarta, ma prabusesc la pamant…
Pret de cateva clipe zac intins fara suflare… deschid ochii, incerc sa.mi dau seama ce s.a intamplat. Nu intelegeam de ce toate cuvintele pe care incercam sa le rostesc erau “oac, oac, oac”.  La inceput n.am vrut sa accept, dar adevarul era clar: acum eram o broasca!
Trebuie sa marturisesc ca mi.a fost mai greu la inceput, dar am acceptat si am inceput sa ma obisnuiesc cu noul stil de viata. Cel mai greu a fost pana am invatat din nou sa folosesc tastatura. Am fost foarte ravasit ca nu mai puteam folosi facebook si messenger. Blogul personal a fost intr.un declin continuu… dar cu toate astea am revenit… asa broasca cum sunt!

Povestea mea n.are un sfarsit asa ca de basm pentru ca printesa care trebuia sa rupa blestemul n.a aparut inca. Cu toate astea raman in continuare optimist, sperand ca intro buna zi va veni.

Pana atunci mananc maci si ma feresc de trandafiri! Cine stie in ce m.ar mai putea transforma!

Si.am incalecat pe.o sa, si v.am spus povestea asa!

Advertisements
Comments
  1. username says:

    broscuta si tu cum zici ?:))))

  2. :)))) ASTA CHIAR E O SURPRIZA!!!
    Zi-mi ce pot sa fac acum… Tu te-ai apropiat de trandafir…nu a cazut la tine in mana:))

  3. ER says:

    ma gandesc la ce pot sa faci acum si te anunt…:)))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s