“Cum iubeste o femeie un barbat?”

Posted: October 5, 2010 in Uncategorized

Cred ca e mult mai usor sa vorbeasca o femeie despre “cum iubeste un barbat o femeie” decat sa vorbeasca un barbat despre “cum iubeste o femeie un barbat”. Cred ca asta este o intrebare la care inca nu am gasit raspuns.

CUM IUBESTE O FEMEIE UN BARBAT? πŸ™‚ CUM?Β  Cum ne dam seama noi barbatii atunci cand o femeie ne iubeste cu adevarat?
De-a lungul “studiilor” mele privind “comportamentul femeii” am ajuns la o concluzie: atunci cand femeia de langa tine te sustine indiferent de ce ai de gand sa faci sau ai facut inseamna ca te iubeste cu adevarat. Dar s.ar putea la fel de bine sa ma insel πŸ˜€
Eu am sortat femeile in cateva categorii. Nu o sa vorbesc despre asta pentru ca o sa sune cam misogin. πŸ™‚ Si eu nu sunt misogin :P…de fel.

Sa incepem cu inceputul. Cunosti o fata, exista reciprocitate pentru majoritatea ideilor, sentimentelor, si incepeti sa va vedeti din ce in ce mai des.Β  Si sa nu uitam de atractia fizica πŸ™‚ e crucial. Incepi sa o cunosti, incepe sa te cunoasca. Aici cred eu, in perioada asta, ca au loc mai multe trairi intense care definesc anumite sentimente.Β  Oare asa ajung femeile sa indrageasca un barbat?! In urma a ce descopera, a cum se simt ele in prezenta lor, a ce devin ele in prezenta lor, a cat de femei se simt?! Pai asta nu e o iubire de sine?! πŸ˜€ Deci, practic, femeia descopera ca se iubeste mai mult, altfel, dar prin intermediul unui barbat! πŸ˜€ Oare asa ajung femeile sa indrageasca un barbat?! Printr.un sentiment gresit interpretat?! πŸ™‚

Hmmmm….

Multe femei spun ca sunt atrase de anumite lucruri lipsite de importanta pe care barbatii le fac. Mie mi se pare asta o aberatie. πŸ˜€ Voua nu? Si cand relatia dintre ei incepe sa paleasca ce s.a intamplat atunci? Ca barbatii nu mai fac lucruri lipsite de importanta?! Pai oricum sunt lipsite de importanta, ce mai conteaza?!!!! Tind sa cred ca unele femei nu spun adevarul niciodata πŸ™‚

Si cred ca din cauza asta nu pot sa raspund la intrebarea “cum iubeste o femeie un barbat?”

Lixandra :), imi pare rau dar nu pot veni cu un raspuns logic pentru intrebarea asta, asa ca te las pe tine sa.mi raspunzi cum iubeste o femeie un barbat si de ce face lucrul asta?! πŸ™‚

Advertisements
Comments
 1. Ai postat repede!
  Pai daca descoperim ca ne simtitm femei, ca ne simtim bine, ca suntm apeciate, iubite, normal ca iubim! Asta nu e iubire de sine. Pentru ca devenim dependente de fericirea pe care ne-o produce el. Iar daca asta ii oferim si noi lui, inseamna ca si el descopera anumite lucruri cu noi. Si daca e adevarat ce ai presupus inseamna ca prin el/ea ne iubim tot pe noi?
  Da, suntem atrase si de lucruri lipsite de importanta. Ne innebuneste uneori sa auzim ca suntem frumoase si atunci cand stim ca aratam cel mai prost. Da, poate asta pare un lucru lipsit de importanta, dar nu e. Nimic nu e lipsit de importanta..

  • ER says:

   Da, am scris destul de repede. Ti.am zis ca timp am destul, inspiratia e cea care imi lipseste. πŸ™‚
   Oricum trebuie sa recunosti ca este o teorie destul de interesanta. πŸ™‚ Si oricum o femeie nu are cum sa fie de acord cu mine pentru ce am scris. Am fost constient de la bun inceput.
   Si sa.i spui unei femei ca e frumoasa nu mi se pare un lucru lipsit de importanta. Tie ti se pare un lucru lipsit de importanta atunci cand ti se spune ca esti frumoasa?! Eu cand fac afirmatii de genul asta chiar vorbesc serios, n.as putea sa.i spun unei urate “vai, cat de frumoasa esti” ca ar fi un neadevar si as minti :))

 2. username says:

  good Comment heliana πŸ™‚

 3. Stii..n-am intrat pe net. Dar m-am tot gandit zilele astea la postul acela. Ciudat, dar m-a cam framantat…
  Mi-am dat in definitiv seama ca daca as trata subiectul intr-un post, as scrie lucruri banale. Dar ideea pe care mi-ai dat-o mi-a trezit un vis mai vechi… Iar tu ai participat oarecum la viitoarea lui indeplinire. Nu pot sa scriu aici despre ce e vb, pt ca este un lucru important pt mine. Dar atunci cand se va materlializa, si poate nu prea curand, tu vei fi printre primii, daca nu chiar primul care va afla…sau va descoperi ceva..!:)

 4. Da… Insa mai am de strans amintiri, ganduri si multe cuvinte pana atunci…:P

 5. username says:

  cat mister:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s