Modern Prostitution

Posted: September 30, 2010 in Uncategorized

Prostitution is the act or practice of providing sexual services to another person in return for payment. People who execute such activities are called prostitutes.

Referitor la ce ai scris tu, Heliana, si ai spus ca acesti oamenii sunt adeptii aventurilor, eu le spun mai direct, pe nume. Intr.adevar traim in secolul vitezei si chiar de la o varsta frageda incepem sa visam bani, masini, case. Ne este intiparit ca daca vrem sa avem o viata implinita, o viata frumoasa, o viata realizata trebuie sa producem bani, sa avem masini, case si, sa nu uitam, tot ce ‘ai produs’ trebuie sa si prezinti in public. Ca degeaba ‘ai produs’!

Eu sunt sofer (sa nu intelegeti ca asta este meseria mea :), adica am permis de conducere) si conduc, si conduc de ceva timp; iar in traficul de pe strazile romaniei “au luat nastere” niste scari de valori, ca in oricare alt domeniu din tara noastra minunata. De exemplu, daca te afisezi in trafic cu o masina a carei valoare depaseste cateva zeci de mii de euro, ceilalti participanti la trafic te respecta, se dau la o parte, te lasa sa treci, NU TE CLAXONEAZA ca ai intarziat cateva secunde dupa ce s.a facut verde la semafor!!! pt ca ai bani si conduci o masina pe care multi n.au mai vazut.o in viata lor. Si aici e greseala, ca poporul nostru se prostitueaza. Va dati seama daca tu, in postura de sofer, pentru cateva ore pe zi, te prostituezi, si il repsecti pe cel din trafic doar ca are o masina mai scumpa, nu ca a oprit si a lasat o batrana sa treaca strada printr.un loc nepermis, atunci in alte domenii ce sa mai zicem, ce pretentii sa mai avem?!!!
Si asta este doar un exemplu din foarte multe altele 😉

Si mai zic ca vina nu este a snobilor care au avut norocul sa aibe bani, este a celor care nu au bani, a celor care se umilesc si care se pedepsesc singuri si isi terfelesc personalitatea si tot ce.au invatat in viata lor, in fata unor astfel de indivizi/individe. Toate valorile unei persoane dispar atunci cand in fata lor dicteaza cel mai puternic afrodisiac descoperit vreodata. BANUL!!!

Este dureros, dar adevarat! Traim intro lume in care cea mai veche meserie din lume ramane inca cea mai buna!

Advertisements
Comments
 1. Ai scris despre frustrati si snobi. Daca faci un rezumat poti folosi un singur cuvant: Romania! Si cat urasc si mi propun sa evit sa vorbesc urat despre tara in care traim si oamenii de aici. Pentru ca si eu ma numar printre ei. Si ca sa schimbam ceva trebuie sa incepem cu noi.
  Vina e intr-un fel a tuturor.
  Si inca un lucru pe care vreau sa-l subliniez. Si cei fara bani sunt mari snobi.. Daca le-ai da o mica avere pe mana, devin ca cei “avuti”..
  Banul e puternic. Ne manipuleaza pe toti. Cel mai bine l-ai descris tu . Afrodisiac.. Da, ce bine suna!

  • ER says:

   De fapt a fost demonstrat stiintific ca este cel mai puternic afrodisiac 😛 nu trebuie sa eviti sa vorbesti despre oamenii din jurul tau. nu inchide gura daca chiar vrei sa schimbi ceva. Si snobii saraci care dau de bani se transforma in parveniti de fapt. Cel mai dureros. 🙂

   • Pai evit pentru ca nu am cum sa-i schimb eu pe ei. Stii ca am scris la un mom dat, intr=un post ca un om influenteaza in jur de 20.000 de oameni intr=o viata. Dar nu poti sa-i schimbi caracterul si educatia. Singurul lucru pe care pot sa-l fac este sa aleg. Sa aleg pe langa cine si ce sa stau.:P
    Ce ciudat e ca vorbim in 2 locuri.:D Adica, chiar imi place.

   • ER says:

    intr.adevar, n.ai cum sa.i schimbi caracterul si educatia unui om…dar ii poti influenta alegerile. 😀

 2. username says:

  Oamenii care au deja totul, nu ajung departe. Cei care au deja banii mosteniti, sau au foarte multa educatie, o copilarie perfecta, multa dragoste si ajutor, acestia nu sunt provocati destul, si nu ajung departe in viata. Nu isi dezvolta nici un muschi al succesului, nu descopera cine sunt cu adevarat in interior. Si raman nesatisfacuti.Aici se nasc snobi adoptănd fără discernământ și cu orice preț tot ce este la” modă”.Asa ca de foarte putine ori banii nu pot cumpara tot 🙂 ” Toate valorile unei persoane dispar “atunci cand oamenii de langa tine sunt lipsit de caracter oamenii de nimic.( javre) 🙂 eu inca mai sper ca nu sunt toti la fel, stiu sunt un visator :))))

  • ER says:

   Da, nu pot cumpara tot, aproape tot 🙂 nu toti sunt la fel, mai sunt si oameni buni, dar mai bine te.apuci si cauti acul in caru’ cu fan decat sa speri ca nu sunt toti la fel. 🙂

  • Daca te nasti in puf si cu totul la dispozitia ta, nu inseamna ca mai tarziu ajungi un snob. O educatie buna poti s=o primesti in orice conditii. Depinde si de parinti. Eu char am intalnit oameni valorosi, carora nu le-a lipsit niciodata nimic. Si chiar daca sunt putini, valoreaza de N ori mai mult decat opusul lor..

 3. username says:

  cred ca Educație fizică o poti primi in orice conditii.:) O educatie buna = conditii bune=banii buni 🙂 mai depinde si de copil ca poate aluatul e bun 😛

 4. username says:

  Educație fizică = măsuri care au ca scop asigurarea dezvoltării fizice armonioase a oamenilor 🙂 si cred ca se poate face in orce conditii cu si fara banii 😛 daca vrei ca o educatie sa fie buna te costa ceva si nu cred ca o poti face in orce conditii sa nu confundam cu cei sapte anii de acasa, educatia continua mai departe 🙂 parerea mea 😛

 5. username says:

  pai vb. de educatie. Este de mai multe feluri 🙂 si am spus ca educatia fizica o poti face cu si fara conditii 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s